VERGADEREN OF TEAMBUILDEN DOE JE EFFECTIEVER
BIJ ANTOONS IN WINTERSWIJK

 

 

Waar kun je effectiever vergaderen of succesvoller presenteren dan bij Antoons Restaurant. Gelegen in het buurtschap Henxel op slechts 7 minuten vanaf het centrum van Winterswijk is het een ideale accommodatie voor zakelijke en verenigingsbijeenkomsten. Hier vindt u alles om het treffen of evenement tot een succes te maken. En wilt u Antoons helemaal voor uzelf, dan is dat geen probleem. Dan staat ons restaurant, zalen en bij mooi weer ook het terras, volledig tot uw beschikking.

RUIMTE VOOR VERGADEREN

 

Overleggen met relaties, medewerkers of sollicitanten doe je in alle rust en met alle comfort bij Antoons.

PLEK VOOR TEAMBUILDING

 

Kom bij Antoons de collega’s eens in een andere omgeving uitdagen om onderlinge relaties te versterken.

ONGESTOORD BRAINSTORMEN

 

Nieuwe ideeën ontwikkelen? Brain writing of brainstormen?  Dat doe je in alle rust en voorzien van alle gemakken bij Antoons.

EEN GESLAAGD JUBILEUM VIER JE HEEL RELAXED BIJ ANTOONS


Antoons Restaurant is al decennia lang een populaire locatie voor feesten en jubilea. Dat is ook geen wonder. We hebben al talloze evenementen mogen organiseren in ons restaurant, zalen en op locaties. We kennen intussen het klappen van de zweep als geen ander. Uw idee of suggestie werken we uit tot een onvergetelijke dag. We hebben immers veel te bieden. Ook voor familie- en personeelsfeesten. Blader eens door ons fotoalbum om de sfeer te proeven.  Wilt u meer weten? Maak dan gebruik van ons handige vragenlijstje of bel 0543 53 33 95 . Komen wij bij u terug met een mooi voorstel.