LEKKER UIT ETEN BIJ ANTOONS


Elk jaargetijde een feest !

Antoons Restaurant, de ideale plek om even ontspannen te genieten tijdens een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Winterswijk. Wij leggen u graag in de watten tijdens uw koffie- of theepauze, diner of borrel.

OOK VOOR UW FEESTEN EN PARTIJEN

U zoekt een restaurant in de Achterhoek? In de omgeving van Winterswijk? Kom dan lekker bij Antoons. We hebben een gevarieerde kaart en een uitgebreide keuze in kip en schnitzels.

KIP EN SCHNITZELS VAN DE BOVENSTE PLANK

Bij Antoons Kip en Schnitzel in Henxel bij Winterswijk is het heerlijk eten en drinken. Kies uit een van onze kipgerechten of voor een smakelijke schnitzel. In ons Achterhoeks restaurant voor de kinderen een eigen menu.

LEKKERE KIP, SCHNITSELS EN KINDERMENUS

GEVARIEERDE KAART

Wordt het kip of schnitzel? Vlees? Vis? Of toch die royale vegetarische schotel? Maak uw keuze en neem een kijkje op onze uitgebreide menukaart.

HUISELIJKE SFEER

Antoons is bij uitstek een restaurant om in huiselijke sfeer met het hele gezin te genieten van kip, schnitzel of een van onze andere heerlijke gerechten.

SMAKELIJKE SCHNITZELS

Van oudsher serveren we de lekkerste schnitzels in allerlei soorten.  Tegenwoordig hebben we voor u ook Achterhoekse Tante Door Kip uit de rotisserie-oven op de kaart.

Field is required
Field is required Incorrect email
Field is required
Field is required
Field is required
Your message was sent successfully
Sorry, your message was not sent