LEKKER ETEN EN DRINKEN IN HET BUITENGEBIED VAN WINTERSWIJK


Antoons Restaurant is gelegen in het buurtschap Henxel, een landelijk woongebied in de gemeente Winterswijk. In de directe omgeving vindt u bijzondere natuurgebieden als Dottinkrade, Gossink en Kössink. Daarnaast wordt het landschap rond Henxel gekarakteriseerd door langwerpige dekzandruggen die tot wel 3 meter boven het landschap uitsteken. Ze zijn ontstaan in de laatste ijstijd, het zogeheten Weichselien.

GEVARIEERDE KAART


Hier vindt u niet alleen de kip en schnitzels maar ook heerlijke vlees, vis en vegetarische gerechten.

HUISELIJKE SFEER

 

Heerlijk diner, evenement of zakelijke bijeenkomst? Kenmerkend voor de gemoedelijkheid van Antoons is de gezellige, ontspannen en huiselijke sfeer.

ROYAAL TERRAS


Lekker buiten dineren of genieten van een kopje koffie, biertje of een goed glas wijn tijdens de ondergaande zon.

NET BUITEN WINTERSWIJK

Daar vind je de lekkerste gerechten

U zoekt een restaurant in de Achterhoek? In de omgeving van Winterswijk? Kom dan lekker bij Antoons. We hebben een gevarieerde drankenkaart en dinerkaart.

OOK VOOR UW FEESTEN EN PARTIJEN

Bij Antoons Kip en Schnitzel in Henxel bij Winterswijk is het heerlijk eten en drinken. Kies uit een van onze kipgerechten of voor een smakelijke schnitzel. In ons Achterhoeks restaurant voor de kinderen een eigen menu.

LEKKERE KIP, SCHNITZELS EN KINDERMENU'S

Antoons Kip en Schnitzel, de ideale plek om even ontspannen te genieten tijdens een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Winterswijk. Wij leggen u graag in de watten tijdens uw koffie- of theepauze, diner of borrel.

NET BUITEN WINTERSWIJK

ONGEDWONGEN SFEER KENMERKT DE GEZELLIGHEID BIJ ANTOONS RESTAURANT


Antoons is een echt familierestaurant met een gevarieerde kaart. In het restaurant heerst een ongedwongen sfeer. Huiselijk en gezellig. Hier zijn kinderen net zo welkom als vegetariërs of fijnproevers die graag een visje verschalken. Bij Antoons kennen we eigenlijk alleen maar tevreden gasten. Stuk voor stuk zijn ze zeer te spreken zijn over de sfeer, de gerechten en de locatie. We hebben dan ook heel veel te bieden. Ook voor familie- en bedrijfsfeesten bent u bij ons op het juiste adres.