CATERING TE KUST EN TE KEUR
IN ONS RESTAURANT OF BIJ U OP LOCATIE

 

Antoons  Restaurant maakt van elk feest of evenement een doorslaand succes. Uw gerechten en hapjes bereiden wij met zorg en liefde voor het vak. Dat proeft u! Van salades tot borrelhapjes, van culinaire buffetten tot uitgebreide diners. Wij maken er een intense belevenis van, waarmee u scoort bij uw gasten. Vraag meer informatie over de mogelijkheden.

 

Bel 0543 53 33 95; stuur een email of vul ons handige vragenlijstje in en wij komen met een idee.

 

OVERZICHT CATERINGMOGELIJKHEDEN:

VAN HAPJES EN TAPAS TOT COMPLETE BUFFETTEN.

CATERING VAN A TOT Z

 

Culinaire verwennerijen, groot of klein, op locatie of in ons restaurant. Hapjes en drankjes voor een feestelijk  jubileum of intieme trouwerij.

ONBEZORGD GENIETEN

 

Binnenkort een personeelsfeest of een zakelijke bijeenkomst? Laat Antoons uw organisator zijn. Kunnen u en uw gasten onbezorgd genieten.

LUNCH OF DINER


Lunchen op de zaak of dineren bij Antoons in een sfeervolle, rustige omgeving. Heerlijke gerechten serveren wij u in ons restaurant, op ons terras of bij u op locatie.

LUNCHEN, DINEREN OF FEESTEN OP DE ZAAK

 

Antoons Restaurant verzorgt niet alleen lunches en diners rondom uw vergaderingen of andere zakelijke bijeenkomsten, maar ook de catering voor uw feesten. Wilt u daar iets bijzonders van maken, dan denken we graag met u mee. Laat ons uw wensen weten en wij komen met een voorstel. We verzorgen niet alleen gerechten van onze gevarieerde kaart maar houden ook rekening met speciale wensen. Vegetariërs, liefhebbers van een flinke schnitzel of fijnproevers die graag een visje verschalken, komen bij Antoons dan ook volledig aan hun trekken. Een afspraak maken kan telefonisch (0543 533395) of via ons handige vragenlijstje. Wilt u lunchen, dineren, feesten of  een BBQ-party op uw eigen locatie? Laat het on weten!