Top

Voor al uw feesten, jubilea,
vergaderingen of andere bijeenkomsten
hebben wij een geschikte ruimte

Antoons Restaurant is gelegen in het buurtschap Henxel, een landelijk woongebied in de gemeente Winterswijk. In de directe omgeving vindt u bijzondere natuurgebieden als Dottinkrade, Gossink en Kössink. Daarnaast wordt het landschap rond Henxel gekarakteriseerd door langwerpige dekzandruggen die tot wel 3 meter boven het landschap uitsteken. Ze zijn ontstaan in de laatste ijstijd, het zogeheten Weichselien.

Aparte zaal met bar

U vindt bij Antoons Restaurant ruimten met aparte bar voor feesten, partijen en vergaderingen. Precies op maat te maken naar uw wensen.

Gooi een balletje

Heerlijk diner, evenement of een familiefeest in van onze aparte ruimten?  Met of zonder gebruik van onze kegelbanen? Het kan bij Antoons!

Kegelbanen

Lekker eten en drinken en ’n balletje gooien op de kegelbaan. Antoons Restaurant biedt alle ruimte voor een gezellig (familie)feest.

Vergaderen of feesten bij Antoons Restaurant altijd een happening

Antoons Restaurant is echt familierestaurant met een gevarieerde kaart waar je lekkere kip en schnitzels kunt eten. De sfeer in het restaurant is ongedwongen. Huiselijk. Gezellig. Hier zijn kinderen net zo welkom als vegetariërs of fijnproevers die graag een visje verschalken. Bij Antoons kennen we eigenlijk alleen maar tevreden gasten. Stuk voor stuk zijn ze zeer te spreken zijn over de sfeer, de gerechten en de locatie. We hebben dan ook heel veel te bieden. Ook voor familie- en bedrijfsfeesten. Kijk eens op in fotoalbum voor een beeldimpressie. Wanneer komt u ons op de proef te stellen?

Reserveer of informeer

Kobstederweg 13 7113 AA Winterswijk

www.antoonsrestaurant.nl

info@antoonsrestaurant.nl

0543 53 33 95