Top

Lekker eten en drinken in het
buitengebied van Winterswijk

Antoons Restaurant is gelegen in het buurtschap Henxel, een landelijk woongebied in de gemeente Winterswijk. In de directe omgeving vindt u bijzondere natuurgebieden als Dottinkrade, Gossink en Kössink. Daarnaast wordt het landschap rond Henxel gekarakteriseerd door langwerpige dekzandruggen die tot wel 3 meter boven het landschap uitsteken. Ze zijn ontstaan in de laatste ijstijd, het zogeheten Weichselien.

Hier vindt u niet alleen de kip en schnitzels maar ook heerlijke biefstukken,  visgerechten, kindermenu’s en vegetarische lekkernijen.

Huiselijke sfeer

Heerlijk diner, evenement of zakelijke bijeenkomst? Kenmerkend voor de gemoedelijkheid van Antoons is de gezellige, ontspannen en huiselijke sfeer.

Royaal terras

Lekker buiten eten of genieten van een kopje koffie, thee, biertje of een fris. Leuk na een fietstocht of autorit door het prachtige landschap.

q

NET BUITEN WINTERSWIJK

Ongedwongen sfeer kenmerkt de gezelligheid bij Antoons Restaurant

Antoons is een echt familierestaurant met een gevarieerde kaart waar je onder meer heerlijke kip en schnitzels kunt eten. In het restaurant heerst een ongedwongen sfeer. Huiselijk. Gezellig. Hier zijn kinderen net zo welkom als vegetariërs of fijnproevers die graag een visje verschalken. Bij Antoons kennen we eigenlijk alleen maar tevreden gasten. Stuk voor stuk zijn ze zeer te spreken zijn over de sfeer, de gerechten en de locatie. We hebben dan ook heel veel te bieden. Ook voor familie- en bedrijfsfeesten. Kijk eens in ons fotoalbum voor een beeldimpressie Wanneer stelt u ons op de proef?

Reserveer of informeer

Kobstederweg 13 7113 AA Winterswijk

www.antoonsrestaurant.nl

info@antoonsrestaurant.nl

0543 53 33 95